LINUSE drivs av Ewa Bazarnicka och erbjuder omsorgsfullt skräddarsydd språkutbildning till privatpersoner och företag, online eller hos dig.

Ewa  är utbildad språklärare och språkvetare med stort intresse för språk och kulturer och har själv varit språkstuderande i hela sitt liv. På LINUSE är hennes intention är att ge dig möjligheter och förutsättningar att få användning av ditt språk och känna den stora glädjen som en språkstuderande som ”lyckas att kommunicera” kan känna.

www.languageinuse.se

Facebook: LINUSE

Jag har tagit fram en tvåspråkig hemsida, tagit fram de flesta bilderna och anpassat bilderna till webbplatsen. Hemsidan anpassad till mobil, läsplatta och dator.

Jag har även gjort Facebooksidan. Vi har även fortlöpande diskussioner kring marknadsföring.

“Tack, Eva, för att ha skapat en snygg och professionell hemsida för LINUSE och för att ha gett mig verktyg att uppdatera och hålla den levande.

Resan dit har varit fantastiskt spännande. Jag har blivit coachad med en fast hand på ett högst personligt, varmt och omsorgsfullt sätt. Du har fått mig att känna mig delaktig i varje detalj under hela projektet. Inspirerad av dina idéer och förslag, kunde jag vara med och skapa hemsida för mitt nystartade företag.

(Jag är jättetacksam och superstolt både över vårt samarbete och över dess resultat.) Tusen tack!”