Emanka Säljkonsult

Emanka ägs och drivs av Maria Ulfvin Larsson. Företaget hjälper dig och ditt företag ta fram en effektivare säljporcess. Ditt företag ökar försäljningen, får nöjdare kunder och du får roligare på jobbet.

www.emanka.se

Facebook: Emanka

Jag har designat en ny webbplats i WordPress, tagit fram en del av bilderna,  anpassat bilder och gjort bildspel och varit ett bollplank i tänket kring innehåll. Hemsidan är anpassad till mobil, läsplatta och dator.

Bilden på förstasidan har jag även anpassat så den kan användas på Emankas Facebook-sida.

“Min webbplats är ett viktigt verktyg i säljprocessen, därför var det självklart för mig att Eva fick uppdraget att bygga www.emanka.se. Eva hjälpte mig att välja lämpligt tema, med den övergripande designen, att välja och bearbeta bilder och att lägga in texter.

Med stor kreativitet ser Eva möjligheter och är dessutom mycket pedagogisk, vilket gör att man kan ta över underhåll och uppdateringar på egen hand.

Eva anpassade sig till var jag som kund befann mig i processen och var noga med att jag skulle förstå vad som gjordes.  Jag kände mig hela tiden trygg i att Eva utgick från vad som var bäst för mig och mitt varumärke.

Jag har också fått fin support efter att hemsidan var klar.”