Johanna Isberg startade sitt företag ELAXIS efter att hon kommit på ett väldigt smart hjälpmedel för läkare och sjukvårdspersonal som tolkar EKG. Hjälpmedelt heter ELAXIS och underlättar fastställandet av den elektiska axeln på EKG. ELAXIS finns i form av en APP och även som en Kompass som du ser på bilden. Via Johanns hemsida kan man beställa bägge delar.

Tvåspråkig hemsida anpassad för mobil, läsplatta och dator. Bearbetning av bilder mm. Jag har också tagit fram en Facebooksida.

Johanna och jag har även fortlöpande diskussioner om marknadsföring.

“Jag kontaktade Eva på Kindbo då jag precis hade startat upp mitt företag Elaxis och hade önskemål om att starta en egen hemsida. Jag fick tipset att kontakta Eva då hon har stor erfarenhet av just medicinsk kommunikation och marknadsföring. Eva har guidat mig fram i denna oändliga ‘företagsdjungel’ på ett enkelt och ödmjukt sätt och visat hur en hemsida skulle kunna hjälpa mig och mitt företag att bli synligt på marknaden.

Vi har haft ett fantastiskt bra samarbete längs vägen. Jag upplever att hemsidan verkligen blev ‘min’ och precis som jag hade tänkt den. Eva har även varit en perfekt kunskapskälla för mig gällande övrig social media där jag fortfarande ligger i startgroparna.”