Så här säger våra kunder

”Tack, Eva, för att ha skapat en snygg och professionell hemsida för LINUSE och för att ha gett mig verktyg att uppdatera och hålla den levande.

Resan dit har varit fantastiskt spännande. Jag har blivit coachad med en fast hand på ett högst personligt, varmt och omsorgsfullt sätt. Du har fått mig att känna mig delaktig i varje detalj under hela projektet. Inspirerad av dina idéer och förslag, kunde jag vara med och skapa hemsida för mitt nystartade företag.

(Jag är jättetacksam och superstolt både över vårt samarbete och över dess resultat.) Tusen tack!”

”Jag är mer än nöjd med min hemsida som Eva har skapat åt mig. Hon är lyhörd för mina tankar och kommer ofta med nya idéer och värdefull återkoppling.
Tack vare Evas hjälp speglar nu min hemsida den känsla jag vill förmedla på ett utomordentligt bra sätt. Hon gör snabba ändringar på sidan så fort jag har ny information som ska ut.
Jag rekommenderar Kindbo AB varmt!”

”Jag kontaktade Eva på Kindbo då jag precis hade startat upp mitt företag Elaxis och hade önskemål om att starta en egen hemsida. Jag fick tipset att kontakta Eva då hon har stor erfarenhet av just medicinsk kommunikation och marknadsföring. Eva har guidat mig fram i denna oändliga ‘företagsdjungel’ på ett enkelt och ödmjukt sätt och visat hur en hemsida skulle kunna hjälpa mig och mitt företag att bli synligt på marknaden.

Vi har haft ett fantastiskt bra samarbete längs vägen. Jag upplever att hemsidan verkligen blev ‘min’ och precis som jag hade tänkt den. Eva har även varit en perfekt kunskapskälla för mig gällande övrig social media där jag fortfarande ligger i startgroparna.”

”Som  nystartad konsult hjälpte Eva mig att ta fram både logga och hemsida för mitt företag. Eva är mycket kunnig inom området och hade lätt för att sätta sig in i min affärsidé och kom fram till en logga som känns väldigt rätt för mitt företag. Hemsidan blev jag också mycket nöjd med. Eva är snabb, idérik och tar sig an sitt uppdrag med stort engagemang. Jag har fått mycket positiv respons på min hemsida och kan starkt rekommendera henne”.

”Min webbplats är ett viktigt verktyg i säljprocessen, därför var det självklart för mig att Eva fick uppdraget att bygga www.emanka.se. Eva hjälpte mig att välja lämpligt tema, med den övergripande designen, att välja och bearbeta bilder och att lägga in texter.

Med stor kreativitet ser Eva möjligheter och är dessutom mycket pedagogisk, vilket gör att man kan ta över underhåll och uppdateringar på egen hand.

Eva anpassade sig till var jag som kund befann mig i processen och var noga med att jag skulle förstå vad som gjordes.  Jag kände mig hela tiden trygg i att Eva utgick från vad som var bäst för mig och mitt varumärke.

Jag har också fått fin support efter att hemsidan var klar.”

”Tack Eva för att du har gjort min nya hemsida så smakfull och inbjudande. Arbetet har gått fort, lätt och det har varit roligt att arbeta med dig. Du har haft många tilltalande tips, bilder och idéer att bjuda på. Jag känner mig verkligen stolt över hemsidan vi har skapat tillsammans, nu kan jag marknadsföra mina tjänster professionellt.
I ett ögonblicks verk skapade du mig en vacker logo som matchar hemsidans färger och upplägg.

Tack Eva du är verkligen ett proffs på det du gör!”

”Eva är kreativ och affärsmässig och hon är noga med att skapa de resultat som kunden vill uppnå. Hon lägger fokus på dina affärsmål och de resultat du önskar uppnå. Eva tänker och bygger lösningar utifrån ett strategiskt, logiskt och funktionellt sätt.

Jag har själv anlitat Eva för att skapa ordning och tydlighet på mitt företags hemsida www.jlavin.se och är mycket nöjd över det resultat som Eva har åstadkommit med den budget, tidsram och önskade effekt som jag hade för hemsidan. Jag kan varmt rekommendera som utbildare och föreläsare i Sociala medier, som konsult för att skapa hemsidor eller utveckla (förbättra) befintlig hemsida. Jag rekommenderar henne även för hjälp med att skapa strategier för ditt företags marknadsföring och synlighet i sociala medier och på nätet.”

”Processen med att ta fram en webbplats för mitt nystartade företag blev tack vare Eva en viktig del i affärsutvecklingen. Våra inledande strategiska diskussioner hjälpte mig framåt, inte enbart med webbplatsen utan med företaget som helhet. Med stor lyhördhet och proffsighet skapade Eva en bra plattform och fin design för en av mina viktigaste kommunikationskanaler. Jag uppskattar också att Eva, med mycket tålamod och vänlighet, lärde mig hur jag håller webbplatsen levande med hjälp av blogginlägg och hur jag sprider inläggen på ett effektivt sätt.”

”Med sina analytiska ögon hjälpte Eva mig att komma vidare med min företagshemsida. Hon är kunnig i den digitala branschen och lyhörd till kundens egna behov. Med kreativitet och enormt effektivitet levererar hon med stort engagemang så man verkligen lyser på nätet. Jag rekommenderar Eva varmt.”