Hej!

Välkommen till Kindbo Marknadsföring & Kommunikation som finns här för att hjälpa dig som företagare vässa din marknadsföring, lysa på nätet och nå ut till dina kunder.

Jag som står bakom Kindbo heter Eva Synnergren och är webbdesigner, digital strateg och marknadsförare. Min passion är att klura ut vad som driver just ditt företag, hur varumärket ska uppfattas, vilka kunderna är och hur ditt företag kan lösa deras problem och frågeställningar.

Vårt fokus är att din webbplats ska vara ditt marknadsföringsnav och din konverteringsmaskin, som attraherar kunder, kommunicerar värde och genererar RIKTIGA affärer.

Jag omger mig med ett nätverk av experter inom områden som grafisk design, skribenter och sökmotoroptimering. Allt för att vi ska kunna möta din verksamhets unika behov.

Jag är certifierad WP Elevation Certified Digital Business Consultant. WP Elevation är en global mastermind grupp som fortlöpande utbildar och utvecklar medlemmarna inom digital kommunikation för att kunna tillfredstella våra kunders behov och specifika önskemål. Det är också en grupp som konsulterar varandra för att lösa nya utmaningar – alltid är det någon som redan har erfarenheterna som behövs.

Jag föreläser och utbildar inom digital marknadsföring och WordPress och håller regelbundet webinarer för företagare i olika relaterade ämnen.

Lite om min bakgrund

Innan jag startade mitt företag 2004 så arbetade jag många år med marknadsföring inom läkemedelsindustrin. Där fick jag erfarenhet från produkter i alla faser av produktlivscykeln – allt från lansering till mognadsfas. Jag har haft uppdrag för både stora globala företag till små enmansföretag.

Arbetet har innefattat framtagande av strategi och taktik i marknadsplaner, analys av marknader och kundsegment och utbildning av säljpersonal. En annan viktig del har varit att organisera seminarier och att ta fram kampanjmaterial för säljkårer och utbildningsmaterial för olika kundkategorier och intressenter. En hel del av det jag lärt mig under resan vill jag dela med mig till dig och ditt företag.

Numera ägnar jag mig mycket åt marknadsföring via digitala medier och min kommunikativa och konstnärliga ådra får frodas när jag nu gör webbplatser som säljer.

Som småföretagare har jag lärt mig hitta många smarta och kostnadseffektiva lösningar både när det gäller digitala verktyg och onlinemarknadsföring.

Och tack för att du tittade in. Behöver du hjälp eller är nyfiken på vad vi kan göra för dig – kontakta mig.

Hälsningar

Signatur Eva Synnergren

 

Eva Synnergren

Eva Synnergren

Webbdesigner, digital strateg, marknadsförare och ägare

Certified Digital Business Consultant

Certified Digital Business Consultant

Lead Generation For Your WordPress Business

Generera leads - certifiering

Website Care Plan

Website Care Plan